søndag 23. oktober 2011

Puteprosjekt

Hei der ut på søndagskvelden!!!!
I dag har jeg virkelig stått på i heimen! Høstens prosjekt har vært barnerom, og nå er jeg virkelig i gang :) I dag har jeg tapetsert rommet til eldste jenta. Hun har valgt en marine blå tapet med stjerner ( skal vise bilder fra resultatet så snart jeg har fått speilrefleksen tilbake). Kjempe fint ble det :)

Også har jeg for første gang siden jeg gikk på barneskolen sydd med symaskin!!!! Jeg har noen lekre kjøkkenhåndklær i butikken med stjerner på. Nå nettopp prøvde jeg å sy en pute! Og her er resultatet HEHEHE :-D
Ja synet kan bedra....ser nokså greit ut langt i fra...men vil du ta en nærmere kikk?
Løstrådene er nå klippet bort altså.....Det er ikke beint for fem flate, men jeg tror sømmen holder så til de grader da jeg var så smart at jeg på noen steder sydde frem og tilbake (!!!)hehe MEN ærlig talt så var det ikke så aldeles verst med tanke på at dette var første gang i mitt vaksne liv...(hadde jeg dratt frem noe fra min tidligere sykarriere, tror jeg faktisk jeg var bedre da:) Øvelse gjør mester og nå skal jeg invistere i litt stoffer og prøve meg litt....for gøy var det :)
(også har jeg bevisst sydd på utsida, da skulle det liksom være itt kult da...:)

God kveld videre:))
GB

6 kommentarer:

 1. Puta ble konge,og øvelse gjør mester!:) Syns du var flink :) Mariahs-mariahs.blogspot.com

  SvarSlett
 2. Puten ble jo kjempefin :) smart og kreativt og bruke kjøkken hånkle som stoff:) ønsker meg nettbutikk jeg!! Hehe... Fortsatt god søndag:)

  SvarSlett
 3. Syns den ble knalltøff jeg;)
  Litt løse tråder her og der er bare sjarmerende;))

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Jeg synes det var kult! Litt rustikt må det være når stoffet i seg selv er litt røft 8)

  Hilsen meg som ikke kan tre en symaskin en gang :P

  SvarSlett
 5. Kjempestilig pute!

  Tusen takk for de flotte koppene som kom i den flotte pakken i posten i dag. Postmennene hadde ikke vært så veldig snill med pakken, så den ene var i 1000 knas :(

  Men nå skal jeg kose meg med sjokolade i den hele koppen ♥

  Klem

  SvarSlett