torsdag 19. mai 2011

Litt frå heimen!

I`m back!!! For litt over ett år siden flyttet vi inn i et helt nytt hus, og vi har fått det slik som jeg/vi vil ha det. Men jammen tar det lang tid å komme seg skikkelig til rette....Og enda lengre tid tar det når jeg tilbringer den meste av tida mi på jobb...Men litt etter litt blir det til noe...til slutt. Men det er som de sier...det tar lang tid å lage et hjem :) Og sånn sett er jo det å innrede noe jeg gleder meg over, og den gleden vil jeg ha i lang tid :)Dessuten er det smart av meg å bo meg inn, da jeg er et sånn ubestemmelig menneske, som et dag liker rosa og neste dag blått....
Det nyeste nå for tiden er disse kule putene som du ser i sofaen. Disse kan kjøpes hos Wisteria og koster bare 289,- De er bare knalltøffe :) Mørkeblå eller hvite. Dessuten selger vi også en slik sofa i butikken, men har beklageligvis ikke plass til herligheten i sleve butikken :( Uansett er den kanonlekker og myk og deilig og fåes i både lin og hvit. Da jeg kjøpte den var jeg frem og tilbake når det gjaldt farge. Jeg hadde så veldig lyst på hvit, men med små barn og mye besøk var det nok smartest å velge lin.... Jeg skjønner ikke de som sier at det å ha alt hvitt er superlett ;)))

Ellers så har jeg fått nytt salongbord... Det mangler ben da, men de dukker vel kanskje opp om litt... Bordet er jeg superfornøyd med! Egentlig skulle det kun være imidlertidlig, men muligheten for et parmanent pallebord er der for å si det sånn:)
Også blir det ekstra lekkert med store og lekre vaser, kjøpt på Wisteria :))) Vasene er kjempe kjekke å ha enten det er til store liljer eller lys. Akkurat nå har jeg ingenting i dem, da jeg synes de pynter opp med selg selv :)
Det var litt fra den ene stuekroken min:)))
Have a nice day!!!!

GB

3 kommentarer:

 1. Så koselige bilder fra heimen ;)
  Pallebord et veldig tøft og hadde jeg vært 20 år yngre , så er det ikke umulig at det hadde stått et i vår stue ;)
  Nå er det meste hos oss litt sånn klassisk-romantisk her i "Levik Hill" og sånn kommer det nok til å være ;)
  Håper du hadde en fantastisk 17.mai. Det fortjener du virkelig , sånn som du gleder deg :)

  SvarSlett
 2. Så fint du har det!! Flott stue, herlig sofa og kult bord. Gulvet var også lekkert!! Takk for titten:).

  SvarSlett
 3. Takk Ingunn for at du synes jeg fortjener en fantastisk 17. mai :)hehehe det var den også:) hipp hipp hurra!!!!love it....
  Tak for det Hege. Gulvet er jeg SUPER fornøyd med. Har akkurat likt oppe, men der er det grå/hvitt:)

  SvarSlett