mandag 2. mai 2011

Litt blomster og sånt....

På fredag fikk jeg kjøpt meg to hortensia som jeg plantet i krukker ute. Jeg elsker denne blomsten :)
Hortensia er vel nesten den eneste blomsten jeg klarer å holde i live over lang tid, og det tror jeg at jeg skal være litt stolt av da jeg vet at dette kan være en vanskelig plante.  Nå får jeg se hvor lenge de varer ute, pleier som regel å gå veldig greit det og da:)

I går kveld så det altså slik ut på mitt inngangsparti:

Ja litt mørkt kanskje, men slik er det jo ute når klokka er langt over leggetid :) Nå håper jeg bare at disse blomstene vokser litt til :) Matta og hjertene som henger, kommer fra Wisteria.
Veldig kjekke matter.

Også har jeg pyntet med en tomannsfuglebolig:
Min er mintgrønn og koster 445,-. Jeg synes slike fuglehus er kjempe dekorative, og det blir flyttet rundt på hele tiden. Selvfølgelig selger jeg disse husene i butikken, fåes i både mintgrønt og offwhite. Ser du bøtta i bakgrunnen? Jeg er så kry så kry :) Perleblomstene kjøpte jeg "ferdig" i fjor. Da de var avblomstra plantet jeg dem på nytt i denne gamle bøtta. Og jammenmeg kom de opp igjen i år. Jeg blir alltid så solt når jeg får slike ting til, for det er nemmelig noe jeg tror jeg ikke kan. MEN nå har jeg vel litt dreisen...? ;)
Og disse perleblomstene er også bare så skjønne. Jeg skal plante tusenvis når jeg får ferdig bedd. (bor i nokså nytt hus, og har ikke opparbeidet hage ennå).

Jaja dette var et kjapt lite innlegg om litt blomster. Avslutter med enda et skrytebilde av den "nydeligste" brudebuketten min:) Du kan jo bare gjette hvilke blomster den var laget av ;)
                     
                                                               HAVE A NICE DAY!!!
                                                                            -GB-

4 kommentarer:

 1. Hortensia er nyyyydelig, jeg brukte litt av den i brudebuketten min også:). Den var kjempeflott din forresten. Flott inngangsparti også! Kos deg videre resten av dagen.

  SvarSlett
 2. Vakkert og stilig inngangsparti! Virker som du har grønne fingrer jo! ;-) Hortensia er fantastisk vakre!

  SvarSlett
 3. For et nydelig inngangsparti du har !
  Ser det for meg med wistweria...
  Joda , du har definitivt dreisen !
  Vakre blomster !
  Jeg hadde også hortensia i min brudebukett ♥

  SvarSlett
 4. Tusen takk for det Ingunn:) ja wisteria over her hadde vært perfekt :))hehe

  SvarSlett