fredag 20. mai 2011

En fredag i mai

Ja som du ser kan du kanskje se at jeg har begynt å kødde litt med denne bloggen:)) Det har seg slik at jeg ikke er noe særlig teknisk geni eller hva en måtte være når en driver å blogger og slikt:) Det har seg slik at jeg må prøve på forskjellig utforminger o.l mens jeg er innom her, og hver gang skjønner jeg litt mer, men det går i sakte tempo:)
Her ser du litt fra kjøkkenvinduet mitt. Stjerna selges i butikken og er kjempe dekorativ. Jeg blir glad av å se på den:) Det samme gjør jeg forresten av å se på sjøen som du ser ibakgrunnen :))
Vi er fortsatt innom kjøkkenet og her har jeg satt i sammen ulike lysestaker som en selvsagt også kan kjøpe hos Wisteria. Jeg er litt fan av det å blande i ulike grupper. Synes de passer så fint sammen selv om ingen er like...det hjelper at alle er i sølv da :)
Og sånn helt ut av det blå havna hunden vår Mira plutselig inn på bloggen. jaja det kan være koselig å få vist henne også litt frem :) Det er en tibetansk spaniel. Dum som et brød, men veldig koselig.  Det største problemet med denne hunden er all den røytinga. Den pleier å være en del inne i huset, og jeg kan støvsuge det samme rommet kanskje fem ganger, uten at jeg får disse hårene bort...jeg hater hår, så kanskje ikke det smarteste av meg å skaffe meg en sterkt røytende hund?!!! Noen som har noen råd når det gjelder hundehår problematikk?
Så går jeg over fra hund til helg!
Mitt høyeste ønske for helgene fremover er FINT vær! Pliiiis gi meg mer sol! Jeg har kun fri på søndagene fremover og da føler jeg ikke at det å be om litt sol i helgene er for mye :) Uansett! nå er denne helga snart i gang og det er en fryd!
God helg til deg og dine!!!!!

GB

2 kommentarer:

  1. For en herlig utsikt og superkoselig hund! "Dum som et brød." *knis* Jeg begynner også å lure på om man må være programmerer eller lignende for å ha blogg, men plutselig så løsner det og man får til noe nytt. Bare å kjempe på visst! Ha en herlig helg! :-)

    SvarSlett
  2. Tusen takk for den fine kommentaren! Jeg ble kjempeglad! Det er du også, flink altså! ;-) Du har masse fine ting både hjemme og i butikken. God helg!

    SvarSlett