mandag 28. mars 2011

Nye varer!!!!

Jippi! I dag kom det varer fra Bloomingville. Det var en del som skulle pakkes ut og jeg storkoste meg selvsagt med det. Kaotisk, men hyggelig :-) Rundt kl 15, hadde jeg kunne en kun eske igjen å pakke opp. Da kom det jammen meg en ny lastebil rullende inn foran butikken. hmmm mer varer? JA en kjempe stor pall til. Da gikk det fort i svingene gitt, jeg løp for kaste alle de tomme eskene i containere og begynte å ta inn de nye eskene i butikken. Jeg hadde litt dårlig tid, da jeg skulle hente ungene i barnehagen rett etter stengetid.
Så da ble eskene stående slik. Stable og stable...Liten butikk?ja men alt får sin plass til slutt :-) I dag kunne jeg ikke være på jobb hele kvelden(som jeg ofte pleier å være når jeg får varer). Men da er det noe å glede seg til i morgen :-) Da blir det nok en ny julaften hos Wisteria, jeg vet nemmelig at det er mye SNADDER i disse eskene!!!

Og enda større glede denne dagen var at en veldig kreativ og kjekk kunde kom innom. For en stund tilbake siden kjøpte hun voksduk av meg. Dette ble resultatet av det kjøpet:

                                Sa jeg at dama var KREATIV?var ikke den veska stilig vel?
                  En voksduk trenger neimen ikke bare legges på bordet, heehehe                                         (du kan forresten velge mellom fire forskjellige mønstre og det koster 229 kr meteren)


Men kan du ikke lage kule vesker, kan du bruke den den som en helt vanlig duk :-) Veldig fin og praktisk, særlig for dem som har mann( eventuellt barn).

Med ønske om en riktig god kveld :-D

3 kommentarer:

 1. Ingen tvil om at du har havnet på rett hylle....eller eske...
  Kos deg med utpakking :)

  Stilig veske , forresten :)
  Klem . IngunnB

  SvarSlett
 2. Ja,kreativ dame er det,med mange gode og flotte ideer;) Og jeg er så heldig som fikk i bursdagsgave samme voksduk som skal bli en strandveske til sommeren, det blir nok nice;) Konge med masse nye ting,alltid kjekt både for butikkeier og kunder;) Kos deg så lenge!:)

  SvarSlett
 3. Stilig veske ja!
  Skal si du har fått varer, blir spennende å se:).

  SvarSlett