onsdag 23. mars 2011

Nytt fra Green Gate

Dagen i dag starta svært så bra!!! Mange svært så KJEKKE kunder var innom, trass været.... Nå er det litt rolig rundt meg og da blir det litt tid til blogg :) I dag har jeg tatt bilder med macèn min. De ble faktisk veldig bra og klare, så noe må vel denne macèn være god for :-) Tommel opp for en god start på dagen!!!

                                         I går kom ENDELIG varene fra Green Gate!!!!!!!!!!!!!!

Håper jeg har truffet bra i forhold til mønstrene. Det er litt utvalg nå, men jeg er redd det forsvinner fort. Det har seg nemmelig slik at jeg ikke kan ta så mye inn om gangen, da lager plassen er så liten, da gjelder det å slå hodet på spikeren og treffe akkurat det kundene vil ha. Til nå har det gått veldig greit, men er veldig spent på Green Gate. De har så mye fint og veldig MYE forskjellig i mønstre og design. Det er litt vanskelig å velge, men veldig GØY!!!!

I går før varene kom, skulle jeg innom en Prixèn som har hatt påskeliljer til 10 kr stk. De har stått der i en uke, og nå skulle jeg kjøpe inn en god del til b.la å sette i GG lattekoppene. Der var 10kroners påskeliljene mine jammen meg utsolgt :-( Jeg får jakte videre på påskeliljer eller krokus eller perleblomster et annet sted. Slike blomster er bare så veldig fine i disse lattekoppene! TRY IT :-)

Her er litt fra det nye serviset Fay White and Blue. Jeg har bare fått inn litt i denne omgang, resten er spredd utover vår og sommer. Kjempe LEKKERT!


Med ønske om en fortsatt videre FIN dag :-)

7 kommentarer:

 1. Koselig bilde av deg i butikken :)
  Knallfine de der nye blå og hvite green gate koppene, altså!

  SvarSlett
 2. hehe :-) ja de e veldig fine. det kommer flere, men ikke før ut i mai.

  SvarSlett
 3. Eggeglassene ♥

  SvarSlett
 4. Jeg holder med Ingunn, kjempefine eggeglass! Likte de blå og hvite tingene, veldig morsomt med bilder på varer i butikken!

  SvarSlett
 5. Takk for sist!
  Alltid koselig å stikke innom den skjønne butikken din!
  Litt reklame på bloggen min!
  Goe klem fra Sol

  SvarSlett
 6. takk for kjekt besøk Solveig :-)) har kun 6 stk eggeglass igjen, då ein del forsvant i går :-/ men håper å få tak i mer :-)

  SvarSlett
 7. heisann :)
  så bra du la igjen spor..da fant jeg deg og butikken din ;) mye fint hos deg også ser jeg!!
  jeg har også GreenGate i butikken og det er en sikker hit :))
  ønsker deg ei fin uke!!
  klem Anne♥

  SvarSlett