torsdag 8. desember 2011

Her var jeg igjen.....

No more excuses på treig blogging! Sånn er det bare! Av og til er det slik at døgnet har for få timer.... Vel uansett så er jeg her på bloggen nå :) Først av alt vil jeg bare henvise til en skjønn dame med bloggen: http://minminivilla.blogg.no/. I dag skryter hun av Wisteria. Og skryt er ALLTID gøy :) Jeg blir nesten litt rørt over slikt og det gleder meg at folk både liker meg og butikken min :))

Jeg var inne på Hübsch sine sider på facebook og der fikk vi en sniktitt på forårets varer (lik gjerne Hübsh sin fb side for å følge med på de deiligste nyheter om du vil: http://www.facebook.com/pages/H%C3%BCbsch/145177128838559 :) Her kommer iallefall litt bilder som kan minne om vinter og vår- midt i julestrida :))


Nå skal jeg faktisk ha fri fra jobb helt frem til mandag. Egentlig vil jeg gjerne være på jobb, men det er nok greit med litt fri før intens jobbing (forhåpentligvis) de to neste ukene.. Her hjemme skal vi bare kose oss med baking og julerengjøring (kanskje ikke like gøy, men ok når det er gjort liksom)...

GB

2 kommentarer:

 1. Nydelig inspirasjon ♥
  Og så GØY med skryt, det kan vi alle like til tider;)

  Ha en fin fin kveld!

  Klem line

  SvarSlett
 2. Ohhhh, nydelige bilder!!
  Takk for deilig inspirasjon;)

  Så kos med litt skryt i bloggeverden, det er slikt som varmer ♥

  Ha en fin kveld!

  Klem Line

  SvarSlett