tirsdag 9. august 2011

Nytt Hotell


I går var det åpning av Verkshotellet på Jørpeland. Jeg tok en kjapp tur innom etter jobb, og jeg må si meg imponert :)

Hele hotellet er totalrenovert av ekteparet Vadla. Og de vet nok hva de driver med for å si det sånn:) Desverre har jeg ingen "før bilder" av bygget, men "etter bildene" forteller jo "jeg er et flott hotell i ny drakt, kom og besøk meg".  Selve arkitekturen av bygget er ikke så veldig forandret, men med en total oppshining har stedet, både uteområdet og inne nesten blitt til det ugjenkjennelige.
 Og det som er ekstra gøy er at noen av pyntegjenstandene som er på hotellet er kjøpt hos Wisteria. Det rører en butikkeiers hjerte :)
Hele atmosfæren var veldig god. Alt var liksom så rent og luftig- et godt sted å være :)
Også gikk de rundt å serverte den lekreste mat. Det var møtt opp mange mennesker. Og de fleste er nok glade for å ha fått et slik flott hotell i den lille byen vår.
I hele august er det også en kunst/foto utstilling av Wenche Nag på hotellet. Her var det jammen meg mye spennende. Bildene spenner fra det dokumentariske til det surrealistiske og litt eventyraktige. Jeg legger inn noen bilder fra utstillingen nedenfor, men det skal sies at jeg har tatt "bilder av bildene" så kvaliteten er noe defus. Men hvis du ble interessert i kunsten kan du gå inn på Wenche sin hjemmeside: wennag.com. Enjoy!
Så hvis du er eller skal til Jørpelandstraktene må du ta turen innom det nye hotellet :) (og selvfølgelig Wisteria Gaver & Interiør)
Ha en strålende kveld!!!

GB6 kommentarer:

 1. Wow ! Så flott det var blitt ! Ja, dei vett virkelig ka de holde på med dei :) Utrulig ka de har fått te her inne i Årdal med Høyland og Sanitas og. De e god :)
  Fekk veldig lyst å ta turen ut og sjå etter å ha sitt desse flotte bildene du har lagt ut :)
  Klem

  SvarSlett
 2. Oioi, der var det ferdig, ja!
  Ser innredningen var helt etter din smak, så koselig! Håper det kommer til å gå bra for de! Et hotell på Jørpeland var virkelig et savn den tida jeg jobbet innen turisme hjemme (ikke alle ville sove i køyseng på preikestolhytta ;) )

  SvarSlett
 3. Veldig vakkert - og neste gang jeg skal til Jørpeland skal jeg sove der... ikke for det, jeg har aldri vært der, men vi har familie der og RoseIdar - og nå Wisteria Interiør... tre ting på eeeeen gang! Hmmm :) Takk for tips. Hanne

  SvarSlett
 4. Så nydelig det har blitt. Knallfint interiør. Syns jeg kjente igjen noen av "tinga dine" ja.
  Og de bildene var jo også ganske tøffe da. Tror nok jeg må ta turen innom en dag.

  SvarSlett
 5. Stas at Verkshotellet er blitt satt i stand på så flott måte. Og takk for fin omtale av utstillingen! Det er bare å stikke innom å ta en titt på både hotellet og fotokunsten og kanskje prøve en spennende matbit fra kokken i samme slengen. Selv er jeg der på dagtid hver lørdag og søndag i hele august, men utstillingen er åpen alle dager. Akkurat som hotellet. Velkommen innom!

  Hilsen
  Wenche

  PS. Ser at det er den tomme bloggen min som blir avsender her. Dere finner mer om meg på websiden wennag.com eller ved å søke etter Wen Nag på Facebook.

  SvarSlett