onsdag 24. august 2011

ny SPISESTUE!!!

Hei på deg! I dag har jeg bursdag (bare så jeg får sagt det liksom) og jeg har fått verdens fineste bursdagspresang, etter 7 mnd venting. Nemmelig disse aldeles nydelige spisestuestolene.
De kommer fra LG og kan selvsagt bestilles gjennom butikken :) Grunnen til den lange ventinga var containertrøbbel fra Kina....Håper dette ALDRI skjer igjen....
Spisebordet har min flinke mann laget. Jeg pleier å si at jeg er hjernen og han er kroppen :)hehe stakkars mann....men faktisk har jeg bidratt litt fysisk jeg også...pusset, beiset, lakket og svettet!

Materialet bordet er laget av, er de gamle innerveggene som sto i et gammelt hus vi måtte rive før vi kunne bygge vårt. Dette var mine oldeforeldres hus og min farfars barndomshjem. Synes det var litt artig å beholde litt etter rivingen:) Er veldig fornøyd med resultater og takker og bukker til mannen!!!!
Så pynter vi litt ekstra på denne fest dagen da:)
Jeg skulle egentlig ha to slike store stoler i endene av bordet, men syntes det ble litt voldsomt. Denne fikk plass i det tomme hjørnet (som ennå ser litt tomt ut), men det er en plan bak dette også:) Bordet ved siden av kjøpte jeg i en fart på Fretex i går. Jeg skal pusse det ned og få det i samme farge som bordet, da blir det nok lekkert!
Ønsker deg en FANTASTISK dag!!!!
GB

4 kommentarer:

 1. Så flott! Gratulerer så mye med dagen :D

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med dagen...og med råfin spisestue, både bord og stoler :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer så myyye med dagen!! Må bare si at stolene, bordet, lampene og hele spisestua var rålekker!! Du er flink altså! Ja, mannen også selvfølgelig;). Håper du har en alle tiders dag:).

  SvarSlett
 4. GRATTIS! :)) Og sååååå kult det blir hjemme hos deg. Virkelig stilig bord og stoler! Det er så morsomt å se bilder fra hjemmet ditt.
  Håper du har hatt en finfin dag! Hilsen 14 år gamle fru Ramla/Indonesia *kniiis* :))

  SvarSlett