mandag 6. juni 2011

Lykke....

I går lå jeg å slengte meg i denne senga!!!!! Takk å lov for et par dager med SOL! Endelig, tenkte jeg....og våkna til regn denne mandags morgen!
Men nok om været, dette er tross alt ikke en værblogg, men så værsjuk som jeg er nå kan jeg ikke la vær å skrive litt om temaet- og tross alt; været er allemannseie og det temaet som blir mest tatt opp av folk!
Noen bilder av gårsdagens utsikt, må vises frem! Hmmmm skulle ønske jeg var ute i den båten, men samtidig glad for at jeg fikk knipset litt av båten fra land. I går var jeg i lykkerus! For meg er lykke: sol, varme,lukt av solkrem, sjø og grill. Gårsdagen inneholdt alle disse elementene! ren LYKKE!
Også kom jeg på jobb i dag! Her finnes også lykken! Skjekk ut dette nye skapet da!!! Det er så lekkert. Foreløpig kaller jeg det for Green Gate skapet....Nå rommer det nemmelig en del servise fra Green Gate...

Og snakk om nydelig servise!!!! Dette må du nesten skaffe deg noe av!!!Noen suppe/snope skåler står iallefall på min ønskeliste :)
Med dette ønsker jeg deg en knall mandag og en god start på uken:)

GB

2 kommentarer:

  1. For en utsikt og for en herlig solseng. LUKSUS! Slik skal livet leves, man må bare bruke hvert minutt av sommeren her for så veldig langer det jo IKKE. Nydelig skap, hadde sklidd rett inn her. ;-)

    SvarSlett
  2. Det hvite og blå der er bare fantastisk fint :)
    Vi får trøste oss med at plantene trenger regnet, og så blir det sikkert finere vær igjen i morgen ;)
    God mandag i butikken :D

    SvarSlett