tirsdag 4. september 2012

Lene Bjerre...et lite besøk

Endelig har jeg som tidligere skrevet fått besøkt showroomet til Lene Bjerre i Danmark! Helt utrolig herlig altså...Her kan en gå i flere timer og bare nyte. For min del blir det også selvfølgelig en del shopping da...det er jeg svingod i, and I love it!

I august var det allerede jul hos Lene Bjerre og julestemningen var det ingenting å si på. Nå skal det vel egentlig ikke så mye til for å gi et julemenneske som meg julestemning, men dette tok liksom kaka! Jeg drømte meg bort til edelgran, kuler, engler, pepperkaker og pinnekjøtt...og det er denne stemningen som er viktig og finne når en skal handle til jul, så jeg tilgir meg selv for så mye som å snuse borti disse juledrømmene :)
Mye fint eller?

Fy så jeg gleder meg til å få alt på døra!
Vi hadde et utrolig bra opphold og fikk set mye av Ålborg som det forøvrig er alt for mange år siden jeg besøkte sist...For en koselig by og ikke minst så mye gøy shopping :) En by som anbefales altså! Takk for godt lag til nye venner i "bransjen"- gøy å ha noen å dele erfaringer med!!!

Også gikk turen hjem i dette:

Intimt og godt med mulighet for å samtale med kapteinen. Anbefales også!!!

GB

2 kommentarer:

  1. hei :) har du det nydelige trede på lager enda?

    SvarSlett
  2. This is the precise weblog for anybody who needs to seek out out about this topic. You notice so much its almost arduous to argue with you. You positively put a brand new spin on a subject that's been written about for years. Nice stuff, simply nice!

    SvarSlett