søndag 12. august 2012

Butikken blir større :)

Det er rart å sitte å se på bilder fra den tiden butikken ble åpnet. Kunden kunne klart og tydelig se hvilke farger butikkinnehaver likte best :) Alt gikk i hvitt, brunt, grått og beige... Og for såvidt så er vel disse fargene ennå blandt favorittene, men det har blitt mer farger etterhvert...og ikke minst varer!

Bildene er rett før åpninga (snart 2 år siden). Jeg må si det nesten såg strøkent ut :) Og jeg husker godt hvor mye varer jeg tenkte jeg hadde...MEN mandagen etter åpningshelga måtte jeg ringe en leverandør og be om å komme å plukke ut nye varer i en rekordfart... Det gikk nemmelig ut så mye under de 3 åpningsdagene at butikken så rimelig utplukka ut... og der sto jeg med NY og nesten tom butikk :)

Jeg var så utrolig glad for alle de nysgjerrige kundene som kom og ville se den nye butikken også var det så utrolig gøy med all salget. Det var en drømmeåpning!!!
Om ikke så alt for lenge skal jeg ha en ny åpning av butikken :) Vi utvider og blir over 3 ganger så stor.... OG GJETT OM JEG GLEDER MEG.....! Vi har håpet og trodd at dette ville skje i drøyt et halvt år, men det var ikke før i juni det endelig ble avgjort. Jeg er så utrolig takknemmelig for at jeg har muligheten til å gjøre dette, også er jeg litt nervøs hehe. Større lokaler, gir større innkjøp, som koster mer penger, høyere husleie og krever større salg. Nå krysser jeg alt jeg har av lemmer at Wisteria skal vokse enda mer!!! Vi går en spennede tid i møte og før utvidelsen så må vi jaaah rive litt vegger, legge litt gulv, male og tapetsere, reise på et par messer .....så blir det klart for en ny åpning- om en liten stund :)


GB

2 kommentarer:

 1. Det gleder jeg meg enormt til!! Enda større butikk fyllt med fantastiske ting "jeg bare må" ha :-D
  Jippi!!

  SvarSlett
 2. Så bra!!
  Dette blir nok gøy ja:)
  Blir det nettbutikk og tro...?

  Flotte bilder, mye lekkert du selger:)

  SvarSlett