mandag 11. juni 2012

Ny TV STUE

Hei på deg!
Ja nå er det virkelig lenge siden jeg har vært inn på bloggen. Men som sant skal sies har jeg hatt det utrolig travelt den siste tiden...timene har rett og slett ikke strukket til, og det verste av alt er at mr. Mac book er på reperasjon, så her sitter jeg med en liten mini låne pc som tar et skuddår for opplasting av bilder...Uansett, jeg er her nå! Og igår tok jeg helt av! Jeg var full av energi! Energien fikk blandt annet utløp ved og ommøblere tv-stua..jippi :) Jeg har lenge gått og tenkt på hva jeg skal gjøre med den, og nå tror jeg jeg fikk ordnet den, iallefall for en stund...Jeg elsker å få slike kick tihii- Her kommer et laaaangt bilderas av villa Wisterias tv stue :)


 


Likte du det? Jeg er iallefall veldig fornøyd :)

Ha en strålende kveld :)

GB

8 kommentarer:

 1. Wonderful TV living room - I like the natural colors very much! Hugs, Barbara

  SvarSlett
 2. Svar
  1. Ja det e fint når 99 % av tinga er fra Wisteria ;) tihi

   Slett
 3. Herlig i Villa Wisteria,,,,!
  Klem♥

  SvarSlett
 4. Nydelig.
  Liker det så godt at jeg legger meg til som følger.
  Ha en riktig fin torsdag kveld.
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy at du la deg til som følger og at du likte stua :) det setter jeg stooor pris på :) nå stresser jeg litt med nye innlegg da jeg verken har kamera eller pc :-/ ha en fortreffelig kveld :) klem

   Slett
 5. Wow! Hva heter fargen/fargekoden på malinga i stua? Fantastisk fint du har det :)Venter i spenning på svar, her skal stua nemlig males :)

  SvarSlett