tirsdag 8. mai 2012

Mitt kjæreste kjøkken har fått nytt møbel!

Endelig kan jeg glede meg over å ha fått spisestuesofa til kjøkkenet. Nå har jeg ventet i 4,5 mnd og verdt all venting var det jammen meg :)
Slik så det ut tidligere og jeg må si det som det er....det blir mye lunere og koseligere med puter og tekstiler. Nå mangler bare liftgardinene...men det kan ta sin tid, da jeg ikke klarer finne noen som passer :/ Uansett så ELSKER jeg vinduene- disse har jeg tegnet selv og er superfornøyd :)
Nå fikk vi plutselig veldig mye sitteplass og det passer PERFEKT da vi ofte har mye besøk. Og når vi får gjester så blir det som oftest til at vi blir sittende på kjøkkenet hele kvelden. Jeg er nok et kjært kjøkken menneske og rommet er vel det jeg liker aller best i huset vårt.
Bordet har jeg sikkert nevnt tidligere, men det er verdt å nevnes igjen! Det har vi laget selv (eventuellt min bedre halvdel, men litt hjelp fra meg)! Vi plukket ned tømmer fra min oldefars hus før det ble revet. Og etter måneder med tørking og tilpassing ble det endelig bord ut av de gamle veggene. LOVE IT!!!
Det var litt fra den nye spiseplassen min :) og husk at både stoler og sofa kan bestilles hos Wisteria:)

GB

3 kommentarer:

 1. Lekkert!!
  Stilig med slik sofa:)
  Og bordet var knalltøft, elsker at det virkelig ER gamle materialer, og til og med har hørt til familien ♥

  Blir nok mye kjøkkenkos fremover ja:)

  SvarSlett
 2. Så fin sofa,,,sånn spise sofa vil jeg og ha.Har sett på en hos Home& Cottage som jeg liker,,,men det ble hagebenk her på kjøkken i stedet,,,:o)
  Fine ettermiddag t deg♥

  SvarSlett