tirsdag 1. november 2011

Med rævva i gir (for å si det rett ut)

Godfolk!!!!
Overskriften sier vel kanskje sitt?Jeg er på høygir og det er kjempe travelt for tiden MEN det er utrolig GØY. I dag var det mange kjekke kunder innom butikken. Og jeg har begynt å få ut advent/julevarer :)
I går var det et kaooooos uten like. Varer fra lager ble pakket ut, skap ble flyttet og det meste sto på hodet! Men med god hjelp fra vaktmesteren (som er det nye navnet til min bedre halvdel) ble mye ordnet. TAKK så meget snille du!
I dag såg det litt bedre ut, men jeg klør meg stadig i hodet over vissheten om at jeg har en to tre paller med julepynt som SKAL inn i butikken. Det som er kommet inn til nå er bare en liten prosentdel :)
Men jammen meg skal vi klare å få stappet det inn på en eller annen måte :) Det er utrolig så mye en får plass til i et så lite lokale....Og nå jobber vi altså med å få STØRRE plass og på en eller annen måte får vi det til (eller rettere sagt vaktmesteren får det til). I morgen vet jeg at det også blir sendt 3 store paller fra Danmark og de regner jeg med er på plass i begynnelsen av neste uke. Jeg kan altså med dette bare si: LØP OG KJØP :)
God kveld til deg!
GB

3 kommentarer:

  1. Spennende;) Skal prøve å få løpt innom i løpet av uka....

    SvarSlett
  2. Alltid mye fint hos deg, og noe har jo funnet veien opp til meg også ;) Elefantsafari, jungelwalk, hiking og diverse fantastiske opplevelser i Nepal tok på lommeboka, og nå står foreldremøter og diverse på ettermiddagsplanene, men du vet.... eg må innom med jevne mellomrom! Trenger snopeskål og.....hm mer julapynt tja......
    hilsen minminivilla.blogg.no

    SvarSlett