onsdag 28. september 2011

Kjøkkenet mitt

I dag kviet jeg meg for å ta en shineover på kjøkkenet, noe det så sårt trengte.....Motivasjonen ble at jeg skulle lage et innlegg med favorittrommet mitt :-) Jeg er sånn et typisk kjøkkenmenneske....liker å lage mat, men aller best å samle venner eller familien over et godt måltid og en enda bedre samtale :) Har vi besøk så er det som regel her vi blir....hele kvelden.
Velkommen til mitt kjøkken :-)




 Ennå er det litt hylle og bilder som mangler, hos meg tar slike ting innmari lang tid....Jeg har funnet ut at det beste for meg er å bruke lang tid på å finne akkurat det jeg har sett for meg, da kan jeg ikke angre på det etterpå...
 Vi mangler ennå fliser på veggene. Det er et av høstens mange prosjekt. Gleder meg til å få det på plass.....
 Her ser du jo at tolix krakkene mangler og forhåpentlivis er det ikke lenge til de kommer, må bare være snill og grei før jul :)
 Jeg har to vasker på kjøkkenet, en rund og en dobbel. Kjempe praktisk :)
Og her er mitt favoritt møbel. Et skap som er over hundre år gammelt. Jeg elsker det! Det sprekke og det flasser,men det er helt perfekt :)

GB

5 kommentarer:

 1. For et herlig kjøkken!! Jeg er også et typisk kjøkken-menneske! Elsker å sitte ved kjøkkenbordet med et glass vin med gode venner;o) Vi kommer som regel ikke ut i stua før festen er slutt, hi hi! Nå er det ekstra koselig, når kveldene blir mørkere og man kan fyre på peisen og bruke masse levende lys:o)

  Heleneklem

  SvarSlett
 2. Du og du for et flott kjøkken!
  Stort nok, og med to ovner og greier..
  Vil haaaa :D

  Muligt at eg må lagre disse bildene og vise de frem når me ein gong ska ha hus ;)

  SvarSlett
 3. Nydelig kjøkken!!
  Og for en herlig blogg du har;)
  Masse god inspirasjon og flotte varer i butikken;))
  Jeg savner at du skriver priser på varene... det er så kjekt, i alle fall hvis det er slik at du sender varer til oss som ikke bor i nærheten;)


  Ha en finfin dag!

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Så stort å lekkert kjøkken!! Og de flotte vinduene som sikkert slipper inn masse deilig lys! Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min, så flott at du liker inspirasjonen min:))
  Ha en super helg!

  SvarSlett
 5. Du verden det var lekkert , stort og veldig praktisk:)
  Ha ei fin helg
  Anki

  SvarSlett