tirsdag 19. april 2011

Tyver på ferde!!!

Tyv eller tyver? Jeg mangler iallefall en klokke :-/  Hver morgen når jeg kommer på jobb pleier jeg å sette ut en del varer utenfor butikken.
Det synes jeg er så koselig. Og jeg tror det pleier å se veldig bra ut. I går hadde jeg tatt ut tre klokker. to store og en liten. Da butikken skulle stenges, hadde jeg litt dårlig tid, og jeg var nokså rask med å få inn varene.
For å si det sånn: det var ikke før i dag morges jeg oppdaget at denne manglet:
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=199425906747038&set=a.199425300080432.44348.147610515261911&type=1&theater

(selvsagt klarte jeg ikke å legge selve bildet inn på bloggen, men her er en link til facebooksiden for de som vil se hva som mangler)

Dette er jo rene påskekrimmen for min del! Og jeg bare skjønner ikke hvordan den klokka har kommet på avveie. Jeg som føler jeg har sånn kontroll på varene som står ute. Tyven skulle egentlig kommet inn i butikken slik at jeg kunne gitt han eller hun en gullmedalje for å klare å rappe med seg en så pass stor klokke uten at jeg oppdaget det!GRATULERER!
Jaja at jeg blir frastjålet varer i fra butikken i ny og ne er vel bare slikt som skjer. Jeg håper i allefall at tyven får en påske med dårlig samvittighet, og forsåvidt at klokken funker :-) hehehe for det er jo viktig å ha ting som funker, stjålet eller ikke :)

GB

5 kommentarer:

 1. Er det mulig? Det er det frekkeste. Forstår ikke hvordan noen har hjerte til å stjele jeg. Og så rett utfor vinduet ditt da. Får håpe de får vondt i sjela og kommer og legger den tilbake til deg ;)
  Ha en strålende påske.

  SvarSlett
 2. Helt utrolig !
  Eller.....vi vet jo at det finnes folk som stjeler.
  Hver dag. Store og små ting.
  Jeg synes du tar det fint , jeg.
  Så mange fine innlegg du har laget.
  Du skriver morsomt og så alle de flotte bildene.....friste , friste...
  Du får ha en fin påske i motsetning til tyven som burde skamme seg !

  SvarSlett
 3. At det går an! Blir helt sjokka av slikt, og så rett utfor vinduet da.... At de har hjerte til slikt, og at de tør.... Utrolig!
  Håper du får en fin påske likevel!

  SvarSlett
 4. takk for omsorg damer hihi :) God påske til dere ogdå :)
  GB

  SvarSlett
 5. Uff ja!!!Kunne nok tipset deg om noen sorte får!!
  Forbasket!!!
  Frekkheten har ingen grenser!!
  Klem fra Sol

  SvarSlett