fredag 11. februar 2011

Morsdag

 

                                        Mor sin dag!!!!
Morsdagen er en hedersdag for mødre. Her i Norge feires morsdagen den andre søndagen i februar, det vil si nå på søndag 13.februar

Den første norske morsdagen ble feiret i Bergen, 9.februar 1919, og ble til å begynne med arrangert av religiøse organisasjoner. Den har senere gått over til å bli en familiedag, der mødre oppvartes med f.eks kaffe på sengen om morgenen, blomster og kake.
Morsdagen har etter hvert blitt en stor kommersiell høytid gjennom markedsføring av morsdagskake, morsdagsblomster og morsdagsgaver. Barnehager og skoler opprettholder tradisjonen ved å følge opp ideen om feiringen av mor, og setter barna til å lage kort og gave til mor. Trender viser likevel at dette er på vei ut fra skolen, siden det etterhvert er mange forskjellige familiesammensetninger i de tusen hjem.
litt fakta hentet fra http://no.wikipedia.org/wiki/Morsdag 

Det er litt gøy å gjøre stas på mor og som mor er gøy å bli gjort stas på!!! En trenger ikke gjøre så veldig mye ut av det, men litt frokost på sengen og kanskje en liten gave? 

Hos Wisteria har vi mange kjekke "smågaver" som mutter`n garantert blir glad for :-)) Stikk innom butikken en tur i løpet av helga. Her finner du absolutt noe som passer til mor :-))

God helg og til alle mødre: God Morsdag!!!!!

3 kommentarer:

 1. Koselig:). God morsdag til deg også:).

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig handel i dag.....som før. Også de gangene jeg ikke kjøper noe er det hyggelig å være i butikken din :)
  Men jeg begynner jo å få litt av hver nå. Fikk for eksempel 4 Greengate skåler til bursdagen min nettopp :)
  I skrivende stund var det 19 stk som hadde meldt seg på , ja , det ble "Give away"....
  Et lite bidrag til å få beholde den flotte butikken i byen , kanskje , med linkingen ;) he he...

  Snakkes nok om ikkje så lenge :)

  SvarSlett
 3. supert :-) VEldig kjekt at du stakk innom. Settes stor pris på, og ikke minst at gavene til give away kommer fra Wisteria! Gratulerer med veloverstått bursdag og lykke til med "GI bort"

  Gleder meg til du kommer tilbake :-)) Ha en fin dag!!!

  SvarSlett