søndag 18. desember 2011

Julebord

Jeg har ofte kunder i butikken som spør meg om råd om alt mulig. Jeg prøver så godt jeg kan å hjelpe og ofte gir jeg og kunden meg selv nye ideer. Jeg hadde en dag ei dame innom som hadde begynt å tenke på hvordan hun skulle dekke b.la julafte bordet. Ut fra denne samtalen ble seg SUPERinspirert! I år vil jeg også gjøre noe spesiellt... Jeg googlet litt, ikke mye og finne, men så gikk jeg inn på http://www.countryliving.com/, her er det alltid mye fint å hente:



Blande litt av alt så kan det vel kanskje bli bra?
Jeg fant også et bilde av et annet bord (side2.no)som jeg likte veldig godt:
Noen av disse bordene er kanskje pyntet litt vel voldsomt, men det er gøy å hente litt inspirasjon :)

Bord dekk deg!!!!

GB

fredag 16. desember 2011

den jula den jula...

Ja jeg driver butikk og jeg selger for tiden julepynt. Jeg gir råd og ser for meg hva som passer og er fint hos andre :) MEN HOS MEG SELV!!! Jeg får det bare ikke til...eller...er det bare kanskje det at jeg ikke har tid?! Jeg minnes tidligere førjulstider der jeg har tatt inn mose, granbar og svibler i hauger og lass...men i år (som i fjor) har jeg bare tatt inn noen gram kanskje, og dessuten ikke et eneste granbar..bare en falsk en :)
Jeg skulle ønske jeg fikk litt mer tid til å dille og dalle litt med julen....men før jeg får tid til det får disse aldeles NYDELIGE stjerne t-lys stakene pynte opp litt. Fikk de inn i butikken i dag (89,-)


God helg til alle andre som også har en travel førjulstid :))
GB

torsdag 8. desember 2011

Her var jeg igjen.....

No more excuses på treig blogging! Sånn er det bare! Av og til er det slik at døgnet har for få timer.... Vel uansett så er jeg her på bloggen nå :) Først av alt vil jeg bare henvise til en skjønn dame med bloggen: http://minminivilla.blogg.no/. I dag skryter hun av Wisteria. Og skryt er ALLTID gøy :) Jeg blir nesten litt rørt over slikt og det gleder meg at folk både liker meg og butikken min :))

Jeg var inne på Hübsch sine sider på facebook og der fikk vi en sniktitt på forårets varer (lik gjerne Hübsh sin fb side for å følge med på de deiligste nyheter om du vil: http://www.facebook.com/pages/H%C3%BCbsch/145177128838559 :) Her kommer iallefall litt bilder som kan minne om vinter og vår- midt i julestrida :))






Nå skal jeg faktisk ha fri fra jobb helt frem til mandag. Egentlig vil jeg gjerne være på jobb, men det er nok greit med litt fri før intens jobbing (forhåpentligvis) de to neste ukene.. Her hjemme skal vi bare kose oss med baking og julerengjøring (kanskje ikke like gøy, men ok når det er gjort liksom)...

GB

torsdag 1. desember 2011

1.desember

I går kveld ble adventskalenderen hengt opp og gjett om det var lykkelige unger i heimen i dag morges :)) Det er litt morsomt med hele advents kalenderen i grunnen. Da jeg tok ut trapp til huset før vi flyttet inn så jeg for meg hvor fin den var/skulle bli til å henge adventspakkene på:) Nå har jeg endelig fått gjort det! Men det blir aldri helt slik som jeg har tenkt meg....forhåpentligvis blir det mange adventskalender år i denne trappa fremover og det finnes alltid et forbedringspotensial :) her er den iallefall:




JA så sånn ble det :))

Vil samtidig nevne at jeg trakk Wisterias adventskalender i går....SUKSESS! Siri Barkved stakk av med en kalenderen til en verdi av over 4000kr. GLEDE!
Med ønske om en deilig kveld!

GB