tirsdag 30. august 2011

Besøk hos Green Gate

I kveld vil jeg gjerne vise noen bilder da jeg var på besøk hos Green Gate på messa i Lillestrøm. De innreder det så fint og en får følelsen av å være i noens hjem. Denne gang hadde de med seg det meste fra de nye designene. Og det fikk meg til å drømme om jul og vinter hehehe :)





God høst (ehhh) fra meg til deg :)

GB

mandag 29. august 2011

Besøk hos SH Interiør

God kveld i STUEN!!!
Sent i går kveld kom jeg hjem fra FANTASTISKE dager i Oslo og Lillestrøm. Dette tok virkelig på hele helsetilstanden og nå føler jeg meg som en saccosekk her jeg ligger strødd utover soffen, endelig hjemme igjen:))
Jeg har bestilt så mye lekre varer at lommeboka antakelig ligger å kaldsvetter i veska.Men puttputt av og må en gå litt berserk, så lenge en sitter igjen med en god følelse etterpå (ehm håper på godt salg i høst).
Her kommer noen bilder fra høstens Lene Bjerre kolleksjon fra mitt besøk hos Sh :) NYT!!!!



Jeg har selvsagt ikke bestilt alt som er fotografert, men jeg kan love deg at mange av disse lekkerbiskene er på vei til butikken :)
Ønsker deg en fortsatt fin kveld!!!!

GB

onsdag 24. august 2011

ny SPISESTUE!!!

Hei på deg! I dag har jeg bursdag (bare så jeg får sagt det liksom) og jeg har fått verdens fineste bursdagspresang, etter 7 mnd venting. Nemmelig disse aldeles nydelige spisestuestolene.
De kommer fra LG og kan selvsagt bestilles gjennom butikken :) Grunnen til den lange ventinga var containertrøbbel fra Kina....Håper dette ALDRI skjer igjen....
Spisebordet har min flinke mann laget. Jeg pleier å si at jeg er hjernen og han er kroppen :)hehe stakkars mann....men faktisk har jeg bidratt litt fysisk jeg også...pusset, beiset, lakket og svettet!

Materialet bordet er laget av, er de gamle innerveggene som sto i et gammelt hus vi måtte rive før vi kunne bygge vårt. Dette var mine oldeforeldres hus og min farfars barndomshjem. Synes det var litt artig å beholde litt etter rivingen:) Er veldig fornøyd med resultater og takker og bukker til mannen!!!!
Så pynter vi litt ekstra på denne fest dagen da:)
Jeg skulle egentlig ha to slike store stoler i endene av bordet, men syntes det ble litt voldsomt. Denne fikk plass i det tomme hjørnet (som ennå ser litt tomt ut), men det er en plan bak dette også:) Bordet ved siden av kjøpte jeg i en fart på Fretex i går. Jeg skal pusse det ned og få det i samme farge som bordet, da blir det nok lekkert!
Ønsker deg en FANTASTISK dag!!!!
GB

tirsdag 23. august 2011

God tirsdag!!!

Nå har det kommet inn mange forskjelige smålykter. En får aldri for mange av slike, enten du bruker de på fat, bordet eller i vinduskarmen. Noen av disse bruker jeg faktisk også som tannbørsteglass. Ja lykken er en t-lys holder:) God tirsdag til DEG!!!

GB

fredag 19. august 2011

God helg!!!!

Er bare innom for å ønske deg ei riktig god helg med litt bilder fra butikken :))

GB

mandag 15. august 2011

Green Gate

Da jeg bestilte den nye røde serien fra Green Gate for en stund siden, trykket jeg litt på "julestemnings" knappen min. Så fikk jeg dette serviset inn for noen uker siden, og julestemningen ble ikke mindre, og det bare i juli:)
Men så er det jo fullt mulig å bruke serviset utenom jul da. Det er bare disse bildene som viser at det passer PERFEKT i jula :)
Bildene fikk jeg rett og slett ikke større. De ble så kornete. Da kan jeg like godt spørre etter tips: hvordan unngå kornete bilder?
Ha en fin dag :)
GB


søndag 14. august 2011

Nyheter fra Hübsch

Jeg viser litt flere bilder fra Hübsch. Nokså ny leverandør, og jeg digger alt de har!!!





Her var en liten snik titt på det de har å by på til høsten. Nyhetene venter jeg inn i butikken allerede i uke 34-35. Gleder meg :)

GB

torsdag 11. august 2011

En modig kvinne

I dag kom det innom en ung mann og en litt eldre dame i butikken. De var flyktninger og jeg kom i snakk med dem. Det var en mor og sønn fra Afganistan. Jeg tipper at han var rundt 25-27, hun så gammel ut, men jeg tror hun kanskje var i femtiårene. Ofte så ser disse kvinnene eldre ut enn hva de er, da de går med skaut. I allefall så fikk jeg vite at hun hadde vært lærer på en jente skole, og slik jeg forsto det ble det undervist i det skjulte (fransk og afgansk), da det ikke er lov for jenter i Afganistan å gå på skole. Hun og sønnen måtte flykte til Norge fordi Taliban var ute etter å ta henne. Slike historier gjør vannvittig inntrykk på meg. Jeg ble veldig rørt og fikk sagt noe slikt som " takk for at du er et så modig menneske" på en litt ustødig engelsk......

tirsdag 9. august 2011

Nytt Hotell


I går var det åpning av Verkshotellet på Jørpeland. Jeg tok en kjapp tur innom etter jobb, og jeg må si meg imponert :)

Hele hotellet er totalrenovert av ekteparet Vadla. Og de vet nok hva de driver med for å si det sånn:) Desverre har jeg ingen "før bilder" av bygget, men "etter bildene" forteller jo "jeg er et flott hotell i ny drakt, kom og besøk meg".  Selve arkitekturen av bygget er ikke så veldig forandret, men med en total oppshining har stedet, både uteområdet og inne nesten blitt til det ugjenkjennelige.
 Og det som er ekstra gøy er at noen av pyntegjenstandene som er på hotellet er kjøpt hos Wisteria. Det rører en butikkeiers hjerte :)
Hele atmosfæren var veldig god. Alt var liksom så rent og luftig- et godt sted å være :)
Også gikk de rundt å serverte den lekreste mat. Det var møtt opp mange mennesker. Og de fleste er nok glade for å ha fått et slik flott hotell i den lille byen vår.
I hele august er det også en kunst/foto utstilling av Wenche Nag på hotellet. Her var det jammen meg mye spennende. Bildene spenner fra det dokumentariske til det surrealistiske og litt eventyraktige. Jeg legger inn noen bilder fra utstillingen nedenfor, men det skal sies at jeg har tatt "bilder av bildene" så kvaliteten er noe defus. Men hvis du ble interessert i kunsten kan du gå inn på Wenche sin hjemmeside: wennag.com. Enjoy!




Så hvis du er eller skal til Jørpelandstraktene må du ta turen innom det nye hotellet :) (og selvfølgelig Wisteria Gaver & Interiør)
Ha en strålende kveld!!!

GB



mandag 8. august 2011

Og VINNEREN er......

Da er vinneren av give away trukket :)
Det ble gjort på "gamle måten" med skriving på lapper, to lodd til de som ønsket det og ett lodd til de som ville det. Dette ble gjort med glede og nøysomhet og hele familien var innblandet i trekkningen med trommevirvel og spenning. TUSEN TAKK til alle som har deltatt og blitt nye følgere på bloggene!

Og lodd blir skrevet med den lekreste håndskrift.........

  Legges i en Ib Laursen miksebolle (regner med litt ekstra flaks da)......
 Eldste arving i huset trekker med lukkede øyner og en stødig hånd.....
                                                 Og VINNEREN er FjellroMantikk :)

Gratulerer Mette! Du har fått deg to Pale blue dot latte kopper fra Green Gate. Jeg ser du skal til Stavanger i nærmeste fremtid og det passer jo perfekt:) Da kan du få koppene med deg hjem fra ferien :)
Hjertelig hilsen Ekte Interiør & Wisteria Gaver & Interiør