fredag 29. juli 2011

Pizzatime

God kveld!
Jeg nyter ferien! I dag er det en uke siden jeg fikk fri og har enda en uke til å nyte :) (ja jeg nyter, og har kun vært innom jobb 4 ganger hehehe)....
 I dag har vi vært i familiesammenkomst og gjett om det var digg, bare skjekk her :
Min onkel er en såkalla hobbykokk og har laget seg steinovn ute. I kveld fikk vi smake på nydelig pizza i forskjellige varianter. HIMMELSK....Alt blir tilberedt ute og pizzaen blir laget etterhvert som vi spiser:)

Og ikke nok med egen steinovn, her finnes drivhus og urter i alle tenkelige smaker og rare navn.  Deilig å bare kunne plukke den herligste mat fra sin egen hage.

Nå er jeg stappmett på deilig pizza (og kaker) og fortsatt nyter jeg at det er ferie:))

GB

onsdag 27. juli 2011

Hold en hånd!

Hei!
Da er sjokket etter Oslo tragediene sånn noenlunde lagt seg, dvs sjokket er enda stort, men vi begynner å komme sånn noenlunde tilbake til hektene igjen. Ser litt mindre på nyhetene, leser litt mindre nettaviser og slikt. Tankene går selvfølgelig til de som har mistet noen og til de som har vært med i dette marerittet! Noe av det som har rørt mitt hjerte de siste dagene er det samholdet det viser seg at vi normenn har.

Sammen er vi sterke og vi føler oss stolte over å være norske. Det er en fantastisk styrke og vi viser verden og terrorister at ingen kan ødelegge demokratiet, vi STÅR SAMMEN.
I dag kl 14.58 kunne jeg lese at vi var 1million mennesker som holder hender for terrorofrene. Min oppfordring er BLI MED DU OGSÅ! Sammen viser vi avsky mot vold og terror, sammen er vi alle like, sammen er vi sterke :)
GB

torsdag 21. juli 2011

Vinn gaver fra Green Gate!


Ekte Interiør og
Wisteria Gaver & Interiør
lager sommerstemning sammen! :-))



Vinn to herlige kopper fra Green Gate og sommerlige servietter fra Atelier Collection hos oss.


Trykk på bildet for å komme til konkurransen!




Hvis du vinner kan du velge mellom to forskjellige mønstre på dine Green Gate kopper.






"Fay white" eller "Pale blue dot".


Ha en herlig sommer ønsker vi!




Trekning søndag 7. august



Hübsch














Hei og hopp!!!!!

Her er noen av de lekkerbiskene jeg har bestillt i dag :) Disse produktene er fra Hübsch. Jeg prøvde å få til større bilder, men da ble de veldig kornete. Gleder meg veldig til de kommer i butikken, og ja det er en DRØM og sitte å bestille fra de lekreste godbiter fra Danmark....

GB

onsdag 20. juli 2011

I dag er det en grå og regnfull dag her på Jørpeland. Og jeg er vel ikke den eneste som ENNÅ venter på sol og varme- noe jeg forsåvidt har gjort siden mars.....Men likevel er humøret på TOPP :)) Mange hyggelige mennesker er innom butikken. I mellom all praten med kunder får jeg tid til å skrive reklame...
og posen er det selvsagt en sol :) GOD SOMMER !!!

Sent i går kveld hadde jeg forresten besøk av en veldig hyggelig dansk selger. Fikk svidd av litt penger og venter på FANTASTISKE varer som kommer omgående:)) Følg med videre!!!
GB

tirsdag 19. juli 2011

Engler (ferie)

Hei og hopp :))
Da har jeg 4 dager igjen til jeg tar meg en 2 uker lang ferie....Skrekk og gru....Det er første gang i mitt liv jeg gruer meg til ferien..hehehe..gruer og gruer...Jeg gleder meg veldig til å være mye sammen med mann og barn, men så er det denne butikk beibien min da...Den skal noen andre passe..men for all del den er i trygge hender. Det blir bare litt rart og utfordringen tror jeg blir det å holde seg helt borte. Best jeg reiser bort en tur tror jeg :))
Så legger til noe bilder av engler jeg har i butikken...de passer nok litt på de også, mens jeg er borte :-D



Have a NICE day :))

GB

søndag 17. juli 2011

God søndag!!!!
Slenger inn raske bilder av bilder i dag :)) Gleder meg til ei ny uke :))

GB

søndag 10. juli 2011

Hei og hopp! 
Da er jeg back in buisness igjen...endelig! Det har vært en nokså smertefull uke for å være helt ærlig :( Jeg har hatt en sån en ryggvirvel som har gått i lås og det var ikke noe særlig for å si det mildt. Etter fire behandlinger hos kiropraktoren som hoppet på meg og brakk alle bein i meg (slik føltes det iallefall) er jeg nå ved godt mot og på bedringens vei. HIPP HURRA!!! Her kommer noen bilder av nye varer som kom forrige uke- det kom uendelig mange paller. Med GOD hjelp fra mine kjære fikk vi pakket ut varer, og plassert!
VELKOMMEN innom butikken:)





En god kveld ønskes til deg fra meg :))
ps: ja jeg jeg ser at jeg seriøst bør forandre headeren på bloggen:))

GB

mandag 4. juli 2011

Kitchen!!!

Her kommer litt bilder av ulike delikate ting som gjør seg på kjøkkenet:) Alt kan selvsagt kjøpes i butikken :)

Ønsker deg en god star på uka:) min start har forøvrig vært på bånn, da ryggen er nede for telling :(

GB

fredag 1. juli 2011

Green Gate

Ville bare vise litt fra ulike design fra Green Gate som jeg har i butikken. Det er jo så mye lekkert, lekent og sommerlig :)
GB