tirsdag 31. mai 2011

Bloggehjelp

Da har jeg landet igjen etter helga!!! Det tar på med tre spektakulære strandadager etter hverandre, samt planlegge,forberede og holde stor fest! Men jeg ELSKER det :) Både festen og Strandadagane var vellykka, og jeg er lykkelig! Det var så mange kjekke folk innom alle tre dagene, og på lørdagen tok det helt av-tross at det HØLJET ned med regn. Jeg koser meg mest når det er mye trafikk inn og ut dørene! Takk til alle som stakk innom:)

Og nå sitter jeg her da, avbalansert...tilbake til vanlig hverdag... Og for å sprite opp denne hverdagen tenkte jeg at jeg skulle ha en give away her på bloggen. Men jeg skulle gjerne hatt litt hjelp event. tips av noen, over hvordan jeg lager en slik etikette på at jeg har give away...skjønner?

Alle bidrag settes stor pris på :)

Have a nice day!!!!
GB

fredag 27. mai 2011

Litt sånn på kvisten.....




Når du så disse bildene fikk du kanskje en støkk i deg og trodde at det var begravelse på gang i huset mitt!!! Men der tar du rimelig FEIL. Grunnen til jeg kom på begravelse sånn i farten er at det er noe som på en måte plager meg litt. En lever seg gjennom et langt (eller kort) liv, der vi til tider blir påspandert små usle rosebuketter fra nærbutikken, (for all del jeg takker og bukker til de som en gang i blandt husker å gi meg en liten oppmerksomhet)mens når en dør, er det ikke måte på hva folk har med seg i begravelsen av blomster...Det bugner av de lekreste kranser, buketter og oppsatser----og det til null glede for hovedpersonen!!!! Jeg personlig ønsker meg gravkranser hver helg, men desverre har jeg aldri fått det...kanskje pga kostnaden...eller kanskje de venter til..ja ...den dagen...! Uansett Jeg har laget meg noen store buketter med nydelige SYRINER som jeg har vandret land og strand for å få tak i. Dvs jeg har kjørt rundt til kjentfolk for å tigge etter denne lekkerbisken.......
Og hvorfor? jo for det første har jeg ikke syrintre lengre og for det andre blir det 30 års kalas her i morgen. HIPPHURRA :)
Så her svinger støvfilla seg og her snekrer snekkeren som han aldri før har snekra...vil du se resultatet?
En stor terrasse. Alle er hjertelig velkomne til å bli med å beise!!!
Og her skjønner du kanskje hvorfor jeg ikke eier noen syrintre, ENNÅ.. De får komme etterhvert. MEn terrassen er jeg veldig fornøyd med :)
Ellers feirer vi Strandadagene i butikken. Gode tilbud og hyggelige folk. Veldig travle tider og VELDIG kjekke tider :))
Da skal jeg bare vaske et par gulver før jeg hiver meg i køya klar for en ny herlig jobb og festdag!

GB

søndag 22. mai 2011

Venter på sola

Da har søndagskvelden sneket seg på...fint det...ny uke på vei...herlig :) Jeg har ventet på sola hele helga, men den lar vente på seg. Og hvorfor lengter jeg så sårt etter sol? En av grunnene er kanskje dette:
 Jeg fikk disse hagemøblene i hus på fredag! Og pga la meg si det rett ut- drittvær, må de stå inne i stua og vente på varmere dager. Men i grunnen ble ikke dette så verst, jeg synes at de passet godt inn i stua jeg:))
Og dessuten var det greit å fått prøvd ut hva som kan passe inn i denne enden av stua. Det er satt litt på vent liksom...mangler tid og idee`r på hva jeg skal gjøre her.
Så mens vi venter på sola, har vi fått oss nye møbler inne :) En ny ting å JUBLE for :)
Noen puter i salongen gjorde susen. De var i grunnen sjokkerende harde og sette seg i, men regner med at de blir mykere etter mye bruk...
Ny HORTENSIA forresten....Lekkert, ikke sant? Den kule "potta" eller trekassen om du vil, koster 345,- hos Wisteria og kan som du ser brukes til så mangt.... og nå HOLD deg FAST:
Ta en kikk på hva jeg skal ligge å få nøttebrun kropp og brese meg i ....når den forbaska sola kommer altså....:
Ja LYKKEN er stor.....
Og mens jeg ennå sitter å venter på varmere dager får disse deilige solsengene fungere som divaner i tv stua. 
Hmmm dette ble et skikkelig SKRYTE innlegg, men det er ikke hver dag jeg får nye hagemøbler for å si det sånn...også ble jeg ble jeg veldig veldig gla når jeg fikk de i hus. Jeg synes de var skikkelig fine. Og nå skjønner du sikkert hvorfor jeg VENTER PÅ SOLA....... :)

GB




fredag 20. mai 2011

En fredag i mai

Ja som du ser kan du kanskje se at jeg har begynt å kødde litt med denne bloggen:)) Det har seg slik at jeg ikke er noe særlig teknisk geni eller hva en måtte være når en driver å blogger og slikt:) Det har seg slik at jeg må prøve på forskjellig utforminger o.l mens jeg er innom her, og hver gang skjønner jeg litt mer, men det går i sakte tempo:)
Her ser du litt fra kjøkkenvinduet mitt. Stjerna selges i butikken og er kjempe dekorativ. Jeg blir glad av å se på den:) Det samme gjør jeg forresten av å se på sjøen som du ser ibakgrunnen :))
Vi er fortsatt innom kjøkkenet og her har jeg satt i sammen ulike lysestaker som en selvsagt også kan kjøpe hos Wisteria. Jeg er litt fan av det å blande i ulike grupper. Synes de passer så fint sammen selv om ingen er like...det hjelper at alle er i sølv da :)
Og sånn helt ut av det blå havna hunden vår Mira plutselig inn på bloggen. jaja det kan være koselig å få vist henne også litt frem :) Det er en tibetansk spaniel. Dum som et brød, men veldig koselig.  Det største problemet med denne hunden er all den røytinga. Den pleier å være en del inne i huset, og jeg kan støvsuge det samme rommet kanskje fem ganger, uten at jeg får disse hårene bort...jeg hater hår, så kanskje ikke det smarteste av meg å skaffe meg en sterkt røytende hund?!!! Noen som har noen råd når det gjelder hundehår problematikk?
Så går jeg over fra hund til helg!
Mitt høyeste ønske for helgene fremover er FINT vær! Pliiiis gi meg mer sol! Jeg har kun fri på søndagene fremover og da føler jeg ikke at det å be om litt sol i helgene er for mye :) Uansett! nå er denne helga snart i gang og det er en fryd!
God helg til deg og dine!!!!!

GB





torsdag 19. mai 2011

Litt frå heimen!

I`m back!!! For litt over ett år siden flyttet vi inn i et helt nytt hus, og vi har fått det slik som jeg/vi vil ha det. Men jammen tar det lang tid å komme seg skikkelig til rette....Og enda lengre tid tar det når jeg tilbringer den meste av tida mi på jobb...Men litt etter litt blir det til noe...til slutt. Men det er som de sier...det tar lang tid å lage et hjem :) Og sånn sett er jo det å innrede noe jeg gleder meg over, og den gleden vil jeg ha i lang tid :)Dessuten er det smart av meg å bo meg inn, da jeg er et sånn ubestemmelig menneske, som et dag liker rosa og neste dag blått....




Det nyeste nå for tiden er disse kule putene som du ser i sofaen. Disse kan kjøpes hos Wisteria og koster bare 289,- De er bare knalltøffe :) Mørkeblå eller hvite. Dessuten selger vi også en slik sofa i butikken, men har beklageligvis ikke plass til herligheten i sleve butikken :( Uansett er den kanonlekker og myk og deilig og fåes i både lin og hvit. Da jeg kjøpte den var jeg frem og tilbake når det gjaldt farge. Jeg hadde så veldig lyst på hvit, men med små barn og mye besøk var det nok smartest å velge lin.... Jeg skjønner ikke de som sier at det å ha alt hvitt er superlett ;)))

Ellers så har jeg fått nytt salongbord... Det mangler ben da, men de dukker vel kanskje opp om litt... Bordet er jeg superfornøyd med! Egentlig skulle det kun være imidlertidlig, men muligheten for et parmanent pallebord er der for å si det sånn:)
Også blir det ekstra lekkert med store og lekre vaser, kjøpt på Wisteria :))) Vasene er kjempe kjekke å ha enten det er til store liljer eller lys. Akkurat nå har jeg ingenting i dem, da jeg synes de pynter opp med selg selv :)
Det var litt fra den ene stuekroken min:)))
Have a nice day!!!!

GB

torsdag 12. mai 2011

Mens jeg venter

I dag skal jeg være på jobb i ti timer og det pleier å gå veldig bra :) Håper det blir mange besøk! Og mest av alt håper jeg det kommer varer i dag!!!!!Jeg har liksom en følelse på at det kommer noe, men jeg vet ikke hva og hvem fra...hmmm får vel bare vente da.....
Forrige torsdag var jeg å besøkte et showrom på Jæren. Har vært der noen ganger før, og like spennende å være der hver gang. Jeg fikk plukket ut en del varer og jeg hadde håpet at noe hadde kommet denne uka, eventuellt neste. Ellers fikk jeg også plukket ut litt julevarer....
Ja for det er nemmelig slik at det er nå en kan få tak i de beste julevarene. Og jeg driver å bestiller og nesten (flaut å si men) drømmer meg bort til julen...
Ja jeg vet, sommeren har så vidt begynt, og ja det er en fantastisk tid. Men jeg elsker julen og jeg pleier som regel å glede meg til neste jul, når jula så vidt er over :) Så da får jeg liksom begynne litt i det små med å velge ut litt julepynt og varer til butikken.... Men for all del...jeg er VELDIG glad for at sommeren er her, og la meg legge til at 17.mai er for meg den aller BESTE dagen i året!!!!!
Den 17.mai hvert år er nordmannen i meg så stolt så stolt. Jeg blir det vi kaller "barn i vaksen kropp"! Og jammen er det nedtelling før nasjonaldagen her i gården! Jeg er liksom den som får lov å spise hvor mye is jeg vil, tørker tårer under "Ja vi elsker", stryker alle flagg, står opp 6.30 for å høre salutten, pynter med flagg og bjørk, kjefter på alle rundt meg som tar det helt med ro og ikke er med meg å stresser. Ja for det er nemmelig litt stress både kvelden før og denne morgenen, men dette stresset liker jeg. Jeg liker å stryke alle bunadsskjortene, henge de fint opp i garderoben sammen med bunad og dress. Jeg synes det skal være litt styr rundt denne dagen og jeg synes det er viktig å feire.. og ja jeg feirer med hele HJERTET <3<3<3
Også må jeg legge til at jeg feirer nasjonaldagen på Fiskå og det kan jeg med hånden på hjertet si er den aller beste sted å feire denne dagen på. Alle går samlet i tog, og toget går ikke før kl 11. Vi tar det helehelt kuli :))
Også samles alle til leik og moro på skolen. For en FRYD..... Da er det bare til å krysse fingra for fint vær den 17. og for at jeg får noen varer på døra i dag:)

NYT dagen!!!!!
GB

onsdag 11. mai 2011

Jeanne d Àrc Living

Her er jeg igjen!!!! I dag er det en nokså rolig dag i butikken. På slike dager pleier jeg ofte være innom mange forskjellige blogger og bare drømme meg bort :) Jeg bruker også mye tid på å gå gjennom leverandører, nyheter og bestillinger. Det er bare SÅ mye fint ! Ellers kan jeg glede dere med at jeg har fått Jeanne d`Arc som leverandør og at varene dukker opp om ikke så alt for lenge :) I mellomtiden for du nyte litt bilder av herlighetene:)


Ha en STRÅLENES dag!!!!!!!!!

GB

tirsdag 10. mai 2011

Stemningsrapport

Skrekk og gru for en blogger jeg er da......lenge siden...atter en gang....Her kommer iallefall en stemningsrapport fra butikken i dag :)







En riktig god dag ønskes til DEG :))

GB

mandag 2. mai 2011

Litt blomster og sånt....

På fredag fikk jeg kjøpt meg to hortensia som jeg plantet i krukker ute. Jeg elsker denne blomsten :)




Hortensia er vel nesten den eneste blomsten jeg klarer å holde i live over lang tid, og det tror jeg at jeg skal være litt stolt av da jeg vet at dette kan være en vanskelig plante.  Nå får jeg se hvor lenge de varer ute, pleier som regel å gå veldig greit det og da:)

I går kveld så det altså slik ut på mitt inngangsparti:

Ja litt mørkt kanskje, men slik er det jo ute når klokka er langt over leggetid :) Nå håper jeg bare at disse blomstene vokser litt til :) Matta og hjertene som henger, kommer fra Wisteria.
Veldig kjekke matter.

Også har jeg pyntet med en tomannsfuglebolig:
Min er mintgrønn og koster 445,-. Jeg synes slike fuglehus er kjempe dekorative, og det blir flyttet rundt på hele tiden. Selvfølgelig selger jeg disse husene i butikken, fåes i både mintgrønt og offwhite. Ser du bøtta i bakgrunnen? Jeg er så kry så kry :) Perleblomstene kjøpte jeg "ferdig" i fjor. Da de var avblomstra plantet jeg dem på nytt i denne gamle bøtta. Og jammenmeg kom de opp igjen i år. Jeg blir alltid så solt når jeg får slike ting til, for det er nemmelig noe jeg tror jeg ikke kan. MEN nå har jeg vel litt dreisen...? ;)
Og disse perleblomstene er også bare så skjønne. Jeg skal plante tusenvis når jeg får ferdig bedd. (bor i nokså nytt hus, og har ikke opparbeidet hage ennå).

Jaja dette var et kjapt lite innlegg om litt blomster. Avslutter med enda et skrytebilde av den "nydeligste" brudebuketten min:) Du kan jo bare gjette hvilke blomster den var laget av ;)
                     
                                                               HAVE A NICE DAY!!!
                                                                            -GB-