torsdag 17. februar 2011

Lene Bjerre på vei inn i butikken

I går fikk jeg mail om at varene fra Lene Bjerre er sendt. Og kan tro at det ble glede i heimen!!! Egentlig må jeg si at jeg ikke husker helt hva som er bestillt eller hva som kommer inn med første sending. Det er det som er gøy med butikk...hver gang det kommer inn varer er det nesten som julafta. En vet liksom ikke helt hva som kommer, men jeg blir like glad hver gang jeg åpner eskene. Det blir litt sånn:  " Var de lysestakene virkelig så fine?" " Hæ? var det den fargen jeg skulle ha?" Det er bare så GØY :-) 
Håper dere også liker LB og at dere finner dere noen favoritter når varene er kommet i butikk!

                                                              Her litt inspirasjon!


fredag 11. februar 2011

Morsdag

 

                                        Mor sin dag!!!!




Morsdagen er en hedersdag for mødre. Her i Norge feires morsdagen den andre søndagen i februar, det vil si nå på søndag 13.februar

Den første norske morsdagen ble feiret i Bergen, 9.februar 1919, og ble til å begynne med arrangert av religiøse organisasjoner. Den har senere gått over til å bli en familiedag, der mødre oppvartes med f.eks kaffe på sengen om morgenen, blomster og kake.
Morsdagen har etter hvert blitt en stor kommersiell høytid gjennom markedsføring av morsdagskake, morsdagsblomster og morsdagsgaver. Barnehager og skoler opprettholder tradisjonen ved å følge opp ideen om feiringen av mor, og setter barna til å lage kort og gave til mor. Trender viser likevel at dette er på vei ut fra skolen, siden det etterhvert er mange forskjellige familiesammensetninger i de tusen hjem.
litt fakta hentet fra http://no.wikipedia.org/wiki/Morsdag 

Det er litt gøy å gjøre stas på mor og som mor er gøy å bli gjort stas på!!! En trenger ikke gjøre så veldig mye ut av det, men litt frokost på sengen og kanskje en liten gave? 

Hos Wisteria har vi mange kjekke "smågaver" som mutter`n garantert blir glad for :-)) Stikk innom butikken en tur i løpet av helga. Her finner du absolutt noe som passer til mor :-))

God helg og til alle mødre: God Morsdag!!!!!

torsdag 10. februar 2011

PB Home


I dag er det jammen en tung og regnfull dag. Men i butikken skinner selvsagt sola :-) Jeg trodde kanskje at det kom inn litt flere varer i dag, men lastebilen som kom innom tok heller varer med seg. Det har nemmelig stått flere esker her som er blitt feillevert. Disse har stått her siden før jul, og når du har en butikk på 40 kvm ønsker du alle esker som ikke gjør noe nytte for seg vekk!!! Endlig litt bedre plass!
Legger ut noen bilder fra en av våre leverandører, PB Home. Her finnes det mye lekkert og jeg regner med at varene er i butikk om ikke så alt for lenge :-) I mens kan øye hvile på noen herlige inspirasjonsbilder fra http://www.pbhome.nu



Med ønske om en fin dag, uansett vær!!!!

onsdag 9. februar 2011

Nytt, nytt, nytt

Til nå har denne uka gått i ett....og det er jammen meg gøy :-)) På mandag kom det tre lass med varer fra Nordal, Bloomingville og Sia. Alt skal pakkes opp, prises og plasseres og det tar tid, men det gjør i grunnen ikke noe fordi det er så kos :-) Det er faktisk nesten som en eneste stor julaften! Det er helt fantastisk å drive butikk! love it! Og i dag kom det inn en liten palle fra THG i Sverige. Jeg synes at THG har en så veldig fin stand på messene de er på, håper jeg snart får tak i noen bilder.....jeg tror kanskje det ser slik ut i himmelen...så fint er det nemmelig :-))

Og her kommer et par bilder fra butikken....




Have a nice day :-)

fredag 4. februar 2011

Bloomingville

Også venter vi på varer fra Bloomingville
I dag fikk jeg mail om at varene fra Bloomingville var på vei inn i Norge og ventes i butikk i løpet av de første dagene av neste uke. En gladmelding, og nå som det er helg og greier :-) Imens kan øyet fryde seg over litt sommerbilder fra bloomingville.com. Noen av disse varene kommer til butikken. Nå kan våren bare komme! NEI takk til mer storm og regn!







torsdag 3. februar 2011

Mens vi venter på leveranse fra Nordal..litt bilder

Jeg venter inn en
 palle med varer fra Nordal på mandag. For å være ærlig så vet jeg ikke helt hva som kommer inn, men fint er det....
Og her litt inspirasjonsbilder.....:






Med ønske om en fin kveld!